Tulinpas vain ilmoittamaan, jotka ehkä eksyvät käymään yhä edelleen täällä niin oon elossa. Ollut vaa kauheesti kaikkea stressiä ja tapahtumia ja totta kai se helkatin tuttu kroppa ahdistus sekä itsetuhoisuus. Aattelin joskus joulu- tai tammikuun aikana hommata salikortin. Niin lähtisi läskit palamaan paremmin kuin oman kropan painolla tehdyt. Mitä ny oon aktiivisesti tehnyt vähintään kolme kertaa viikossa vähintään 30 min ajan. 

En ole kuitenkaan oksentanut hetkeen, joskus vieläkin meinaa ruoka nousta ylös. :D Oli siis aika worth, mutta se meni jo. Enkä voi mennyttä muuttaa, voin vaan keskittyä tulevaan. Niin aionkin tehdä; keskittyä omaan hyvinvointiin. Herkkujen suhteen oon pysynyt ihan kohtuudessa. Eilen herkkupäivänä söin kaksi suklaapatukkaa sekä kaksi suklaakeksiä. Heh olisinhan voinut jättää puolet pois, mutta noh enpä sitten syönyt päivällistä. :D

Ainakin oon toivottavasti edistynyt jonkin verran tässä projektissa, kun lantionluut on tullut näkyviin. Ihanaa viimeinkin! Jaaa matka jatkuu edelleen! En mä luovu vielä toivosta. Leipää en oo syöny nyt pariin viikkoon, ne oon korvannut riisi- ja maissikakuilla. Vähä kalorisempia, mutta silti hyviä! 

ahd.jpg

Olen justiinsa työpaikalla tapahtuvan oppimisen - jaksolla ja autokoulussa. Hyh oon ottanut niistä liikaa stressiä! Välillä yön pimeinä tunteina tuntuu, että kaikki romahtaa enkä onnistu missään. Ähh fiilaan etten ikinä pääse autokoulusta, kun koulu vie aikaa paljon vapaa-aikanakin. Niin en oikein ehdi molempiin panostaa. Liikuntaa en aio vähentää, mutta syömisiä pitää katsoa hieman tarkemmin. En saa nyt romahtaa ahmimiseen! En saa lihoa nyt, kun oon viimeinkin edistynyt. Pitkä prosessi, mutta kannattaa odottaa tuloksia. 

Jospa päivittelisin silloin tällöin tänne, kun ehdin ja jaksan. Ja olisi jotain kerrottavaa! Voisin tehdä vielä erillisen postauksen mitä oon, sillä aikaa oon tehnyt elämässäni. Btw tehnyt mieli paastota joinain päivinä, mutten ole sellaiseen vielä uskaltautua takaisin ryhtyä. Oon silti onnistunut saamaan taas pelkoruoan, leivän. :D En vaan pysty! :D Avokadojakaan en ole enää syönyt, heh pitänee hävittää ne. :P

th.jpg