Olisinko onnellisempi laihana. Vai haluaisinko edelleen laihtua. Sitä en tiedä ennustaa. Riittääkö vain terveellinen syöminen ja joskus silloin tällöin herkuttelu sekä liikunta tavoitteeseen olla laiha. Saavutanko siten hitaammin vai nopeammin tavoitteeni. Haluan voida hyvin ja olla hoikka. Vääristyneillä mielikuvilla silti olen vissiin liikkeessä taas. Ässh ihminen on tyhmä, en ota opikseni ikinä tästä. Tässä sitä taas matkalla ollaan ja SGD:n siivillä leijailen kohti unelmaa. En tiedä nyt kuinka järkevä valinta tämä oli, mutta jotenkin vain kuulostaa ihan hyvältä. Hehh hullun puuhaa on. Vähäiset kalorit kuulostaa terveellisimmiltä niin kuin kuinka mieli tämä on edes mahdollista. Kuvittelen laihtuvani tämän avulla, sitä luultavasti teenkin jos pysyn tässä tämän kuukauden verran. Jotenkin vain liian vaikeaa ajatella normaalia laihdutusta tässä vaiheessa. 

Tavallaan joku mulle huutaa takaraivossa "Nainen lopeta toi itsensä kiduttaminen, on terveempiäkin tapoja saavuttaa toi!" Silti edelleen näköjään joku puoli  minussa vetää niinkuin magneetti kaiken maailman hömpötyksiin aivan väärillä metoideilla. Siis aavistan tämän itsekin, mutten osaa tai halua tai jotain päästä irti tästä! Dieetti on se turvallinen vaihtoehto. Pelkään päästää irti itseni kontrolloimisesta. Ei kai kukaan täysijärkinen tekisikään tätä itselleen. Onhan tämä kitu dieetti tavallaan itsensä satuttamista. Nautin nälän tunteesta, mutta myös ruoasta. Olenpas ristiriitainen persoona. Tuntuu, että mua vedetään kahteen suuntaan yhtä aikaa enkä vain tiedä tai osaa päättää minne menen. Onhan mulla pelkoja lihomisen suhteen aika voimakkaitakin sekä itseinho välillä todella korkeuksissa huitelee. Enpä kuitenkaan viiltele tai muuta nyt. Nyt vain syön vähemmän.

images%20%282%29.jpg


Aamupala:

 • Pirkka kaurahiutale  35 g 126
 • Pirkka mansikkahillo 1 rkl 32
 • Lipton blueberry muffin tea 300 ml 12

Päivällinen:

 • Linssimuhennos veteen tehtynä mausteiden kanssa 57 1/2 g 53
 • Myllyn paras makaroni 25 g 86
 • Pirkka herne-maissi-paprika 50 g 38
 • 3 tomaatti lohkoa 17

Iltapala:

 • Vaasan ruispala 1 viipale 68
 • Becel kevyt margariini 10 g 35
 • Pirkka kermajuusto 17 % 27
 • Tomaatti leikkeleet ~ 7

+ 501

Makaroneina käytin iha normi, koska heh käytän ensin loppuun vanhat. Sitten voi hommata tilalle tummaa makaronia. Spagetti on tosin tummaa mitä löytyy meiltä, mutta perus sarvimakaroneja ei oo. Riisikin täysjyvänä, meikäläinen päässyt vaikuttamaan hieman terveellisimpiin ostoksiin kaupassa. Yhdestä ylimenevästä kalorista en välitä, sillä periaatteessa kasviksia ja hedelmiä Skinny Girlin aikaan ei tarvitsisi laskea. Mutta laskenpa mielenkiinnosta. Toki liikuntakin kuluttaa jonkin verran ja muutenkin miinuksen puolella joten asia kunnossa. Rakastan puuroa, helppoa ja hyvää! <3

Päivän liikuntana oli No Equipment Upper Body and Cardio Workout with Warm Up and Cool Down

- 256 kcal

download%20%287%29.jpg

 

Olen nukkunut edelliset kaksi yötä todella levottamasti miettin tätä dieettiä pääasiassa. Jotenkin tästä olen ottanut jäätävän stressin itselleni vaikkei kai pitäisi edes. Eilen yöllä tai oikeastaan aamuyöllä pohdin jos lopetan tämän ensimmäisen viikon tai toisen viikon jälkeen. Olisinko silloin sitten luovuttaja ja heikko, ei en olisi. Tajusin, että jos en ole tyytyväinen tähän kauheasti eikä kroppakaan tykkää oikein. Liian alhaiset kalorit saavat minut voimaan huonosti, jaksaminen heikkenee ja taas mikä palasti oli kylmyys. Ei, ei, ei sää on jotain + 30 astetta silti palelen. Se ei ole normaalia, en tahdo ainaista palelua. Tahdon eroon tästä, kuitenkin jollain tapaa haluan jatkaa ja katsoa kuinka tämä päättyy. 

Mietiskelin jos sallisin itselleni korkeammat kalorit, laihtuisin silti. Otan esimerkin. Normaali energiansaanti mulla pyörii reilun 1900-2000 kcal paikkeilla. Aion pudottaa painoa, joten normaali energiavaje on yleensä - 500 kcal. Jos söisin siis 1400 kcal päivittäin saisin kuukaudessa suurin piirtein kalorivajetta 500 x 29 = 14 500 kcal. Luku 29 siksi, koska herkkupäivä on kuun viimeinen päivä. Keskivertokuukauden pituus 30. Voisin syödä cheat daynä jopa 3000-4000 kcal yhteensä ja silti painoa putoaa. Saisin myös tarpeeksi tyydytystä sielulleni mättöruoasta eikä heti tekisi mieli uudelleen. Jos söisin tuon 4000 kcal jäisi vajaita kaloreita silti 14 500 - 4000 = 10 500 kcal miinuksen puolelle. Yksi rasvakilo vastaa suunnilleen 7700 kcal.

Oikeastaan tiedän, että tälläinen laihdutus oli juuri ihanteellinen ettei sairaalla tavoilla laihduttaisin. Silti se tuntuu helpommalta tai muka tehokkaammalta. Yritän kuitenkin tätä, en tiedä vain vielä että koska aloitan tarkalleen. Haha sitten, kun SGD tympäisee superisti. Voisin kokeilla 1400 kcal vajetta ensin ja sitten 1500 kcal jos siltä tuntuu. 

Haha kestihän tämä kauan nimittäin SGD. Lopetan sen jo huomenna heikon olon vuoksi. Tulin siihen lopputulokseen, että en rääkkää enää itseäni alhaisilla kaloreilla. Paremmin jaksaa treenata, kun syö enemmän. Puhti loppuu paljon nopeammin ja muutenkin voin paremmin. Tyytyväisempi olo, kun syö enemmän. Huomenna aloitan syömään 1400 kcal suurin piirtein.