Noniin tänään oli mulla se enkun puheluhaastis sekä tentti. Saa nähdä kuinka perseelleen onnistuin ne tekemään nimittäin oon onneton enkussa. Eikä panostus siihen kiinnosta joten leijun sen kokeen toivon mukaan vain lävitse. Kuumotti, kun  opettaja soitti sitä haastista varten! Meillä on arvosteluasteikko 1-3, sain siitä 2-. Olen siis hyvä miinus taikka sitten parempi tyydyttävä. Siitä vitsailtiin kamun kanssa, saimme saman numeron. :D

Aamupala

 

  • Wasa Sport Täysjyvä näkkäri 1 kpl = 50 kcal
  • 17 % juusto = n. 8 kcal

Lounas

  • Vaasan ruispalat 2 viipaletta = 136 kcal
  • Tomaatti = 20 kcal

Päivällinen

  • Atria perhetilan kana, sisäfilee, pintamaustettu 100 g = 97 kcal
  • Perunalohkoja paistettu öljyssä 60 g = 98 kcal
  • Perus sekalaatti 100 g = 16 kcal

Iltapala

  • Be:We Protein Pudding Chocolate 150 g = 135 kcal

Yhteensä: 560 kcal

Tämä tunne, tiedän että suhtautumiseni ruokaan on aivan väärä. Pyrin kontrolloimaan syömistäni, suunnittelen oikeastaan aina illalla edellisenä päivänä seuraavan päivän ruoat. Paitsi jos menen johonkin muualle en voi tietää mitä on. Siitä seuraa pienoinen ahdistus, tällöin otan hieman kaikkea mitä on tarjolla. Ei ne kalorit ole niin ylös nousseet mitä olen pelännyt, tainnut suunnilleen olla alle 1200 kcal ainakin. Tuskin siitä määrästä lihoo tai mitään. Sitten seuraavina päivinä pitää vain mennä takaisin ruotuun. En voi kaikkialla kieltäytyä ruoasta, hyih ne epäilyksien määrät muuten. Ainahan sitten voi paastota vaikka hieman jos liikaa aivan ahdistaa. Mutta onko väärin nauttia siitä, kun laittaa kropan lujille. Nautin tunteesta, kun saan määrätä mitä syön ja en syö, määrän sekä ajan. Olen onnellinen jos kaloreita on vähemmän kuin edellisenä päivänä esimerkiksi. Yritän pyrkiä 800 kcal syöntiin, sen yli ei saisi oikein mennä. Mieluummin aina alle! 

Treeni  ; arms/upper body 2x & abs. Kävelyä tuli tänään 70 min + kaupassa kävelyä suunnilleen puolisen tuntia (en ole laskenut sitä kulutukseen mukaan).

Kalorit treenissä: 506 kcal

Oiii katsotaan yhteenveto paljonko kaloreita suunnillee jää jäljelle! Hyvä juttu jäi plussalle vain 54 kaloria!